Om Springpixel

Vi kombinerar teknik med design, färg och form för att skapa visuella upplevelser eller en kreativ och spännande mötesplats – där ljud, ljus och bild kan få smälta samman i en 360° aha-upplevelse.

Springpixel bygger innehåll, användarvänlighet och upplevelser.

Utveckling & teknisk support

Rasmus är civilingenjör i medieteknik, så han har koll på det senaste inom teknik, mjukvara och användarvänlighet. Han tog hem juryns förstapris i ett av projekten i en innovationskurs.

Han har också drivit UF och tog då hem priset för bästa UF-företag, webbsida, hantverk, produkt, hållbart företagande och bästa monter lokalt. Samt bästa monter i kategorin rikstäckande.

De senaste tio åren har han jobbat med animering och 3D-rendering för bland annat Linköpings Universitet, HP, ELON, SöDER, Dimfrost Studio och Svenska Barnepilepsiregistret.

Tekniken är överflödig om den inte är lätt för vem som helst att använda.

Rasmus Elmersson

Creative & försäljning

Jan har arbetat med visuella upplevelser i två decennier och kan komplexa audiovisuella lösningar, som även innefattar content, och upplevelseindustrin innan och utan.

Han har tidigare haft uppdrag som tillverkare, producent eller video-/bildansvarig åt bland annat Spotify, Epson, Guldbaggen, H&M, Fotografiska, Kinnarps, SVT, HP, Panasonic, HBO Nordic, Nike och Prins Carl Philip.

Jan har lång och gedigen erfarenhet av WATCHOUT och har designat, producerat och kört otaliga WATCHOUT-shower genom åren.

Jag vill erbjuda lösningar för visuella upplevelser i alla möjliga miljöer. Framförallt vill jag förenkla för slutkunden.

”​
Jan Elmersson

VD & ekonomi

Susanne är en lösningsorienterad civilekonom, som ser till att jobbet blir gjort och deadlines hålls. Hon har hjärnkoll på alla siffror och är mån om att alla parter får nödvändig information.

Hon jobbar även konsultativt för att hjälpa kunderna med att strukturera upp sina ekonomiska processer och sin dokumentation – samt välja och effektivisera deras ERP-system.

Detta gäller även vår verksamhet, där hon med sin struktur, hjärnkoll och starkt driv utvecklar verksamheten.

För att underlätta kreativiteten är grunden att ha hjärnkoll på allt.

Susanne Jusslin

Audiovisuella upplevelser

I våra konceptrum kan du projicera nästan vad som helst på ytorna, lägga till ljud och interagera med hela den audiovisuella upplevelsen.

I det nyckelfärdiga konceptet ingår all teknisk utrustning, flera olika miljöer och ett enkelt verktyg för att styra inlevelserummet.

Till en fast månadskostnad.

Vi tror verkligen att upplevelserummet kommer att locka folk till kontoret framöver. Digitala möten är bra, men de kan inte ersätta verkliga upplevelser.
Victoria Geiborg på DLL Nordics
Springpixel har med sitt tekniska kunnande, och minst en portion magi, skapat en helt fantastisk kundupplevelse i vår lobby.
Jörgen Vegraeus på Smultron reklambyrå